Emekli asker dehşet saçtı

Haber Giriş : 12 Eylül 2006 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

hürriyet

Afyonkarahisar'da aldatıldığından şüphelenen emekli uzman çavuş 68 yaşındaki İbrahim Sarıkaya, eşi 65 yaşındaki Fatma Sarıkaya ile yasak aşk yaşadığını düşündüğü komşusu 58 yaşındaki Mustafa Keser'i öldürdü.

Tüyler ürperten cinayet, dün gece saat 21.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Öğretmenevleri'ndeki yaşandı. Eşi Fatma Sarıkaya ile uzun zamandır arasında sorunlar bulunan emekli uzman çavuş İbrahim Sarıkaya, akşam saatlerinde evine geldi. Eşi ile kapı komşusu 6 çocuk babası Mustafa Keser arasında ilişki bulunduğundan şüphelenen İbrahim Sarıkaya, çılgına döndü. Ruhsatlı tabancası ile ekmek bıçağını yanına alan Sarıkaya, komşusu Keser'i apartman içinde beklemeye başladı.

Kızgın eş, Mustafa Keser ile karşılaştığında tabancasını doğrultarak bir el ateş etti. Keser, karnından yaralandı. Silahı tutukluk yapan Sarıkaya, ardından yanında bulunan ekmek bıçağıyla yaralı komşusuna saldırdı. Keser'i göğsünden bıçaklayan emekli asker, olayı duyarak dışarı çıkan eşi Fatma Sarıkaya'yı da göğsü ve çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Olayı gören Mustafa Keser'in oğlu Murat Keser ise kapı önünde donup kaldı.

Mustafa Keser, kaldırıldığı Kocatepe Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Fatma Sarıkaya da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı İbrahim Sarıkaya ise olayın ardından kaçmak isterken, emniyet güçlerince yakalandı. Mahkemeye çıkarılan İbrahim Sarıkaya, tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Mustafa Keser'in oğlu Murat Keser, emekli asker Sarıkaya ile babasının arasında daha önceden de tartışmalar yaşandığını anlattı. Keser, ?Babamı ve karısını ağır yaraladıktan sonra silahı bana çevirdi. Silah tutukluk yapmasaydı beni de öldürecekti. Ben de oracıkta donup kaldım? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber