Melih Gökçek'in korumaları kalp hastasını dövdü

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'i protesto eden kadına müdahale eden korumaları uyaran Remzi Budak isimli vatandaş korumalar tarafından darp edildi. Kalp hastası olan ve aldığı darbeler sonucunda kalbi sıkışan Budak, saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Ekim 2015 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Melih Gökçek'in korumaları kalp hastasını dövdü

Edinilen bilgiye göre AnkaraGazi ÜniversitesiHastanesi gelen Gökçek, çıkışta hastane bahçesinde bekleyen yaşlı bir kadın tarafından protesto edildi. Yaşlı kadına Gökçek'in korumaları olduğu iddia edilen kişiler saldırdı.

O sırada ameliyat olacak bir yakınını ziyarete gelen Remzi Budak isimli vatandaş, yaşlı kadına saldıranlara, "yazıktır yapmayın" diyerek sözlü müdahalede bulundu. Bunun üzerine koruma olduğu iddia edilen kişiler Budak'a saldırdı.

Budak'ı yerde defalarca tekmeleyen saldırganlar daha sonra hastane bahçesinden çıkarak uzaklaştı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre bu sırada hastane bahçesinde bulunan hastane güvenliği ise olaya müdahale etmedi. Kalp hastası olan Budak, aldığı darbeler sonucu kalp sıkışması yaşadı. Hastanede tedavi altına alınan Budak, kendisine saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber