Bitlis ve Malatya'da terör operasyonu: 4 gözaltı

Bitlis ve Malatya'da, terör örgütü PKK/KCK'nin faaliyetlerini önlemek ve deşifre etmek amacıyla düzenlenen operasyonlarda, 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2015 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bitlis ve Malatya'da terör operasyonu: 4 gözaltı

Bitlis'in Hizan ilçesi ile Malatya'da, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerini önlemek ve deşifre etmek amacıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin önlenmesi ve deşifre edilmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Hizan ilçesinde ve koordineli olarak Malatya'da eş zamanlı operasyon düzenlendiği ifade edilen açıklamada, "Operasyonlarda Hizan'da bir şahıs ikametinde, bir şahıs ise öğrenci olarak bulunduğu Malatya'da gözaltına alınmıştır. Ayrıca Hizan'da polislere taş ve molotofkokteyli ile saldıran, hendek kazan ve barikat kurarak yol kapatma eylemlerine karıştığı tespit edilen 2 şahıs da ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonucu gözaltına alınmıştı. Bu şahıslar gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmiştir" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber