Görevden uzaklaştırılan başkan mahkemece serbest

Operasyonda gözaltına alınan, aralarında İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Beşiri Belediye Başkanı Öztürk ile bazı eski DBP'li yöneticilerin de bulunduğu 14 kişi serbest bırakıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2015 20:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Görevden uzaklaştırılan başkan mahkemece serbest

Batman'da düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 14 kişi serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 12 adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Beşiri Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ile bazı eski DBP'li yöneticilerin de bulunduğu 14 şüpheliden 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin cumhuriyet savcılığınca ifadeleri alındı. 12 şüpheliden aralarında Öztürk'ün de bulunduğu 7'si savcılıkça serbest bırakıldı, 5 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 12 adrese düzenlenen operasyonda, aralarında İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Beşiri Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ile bazı eski DBP'li yöneticilerin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber