Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne KPSS 2015/2 ile atananlardan istenecek belgeler

Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne KPSS 2015/2 ile atananlardan istenecek belgeler açıklandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Aralık 2015 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne KPSS 2015/2 ile atananlardan istenecek belgeler

KPSS 2015/2 Tercih kılavuzunun sonuçlarının duyurulmasına ilişkin 5 nci maddesinde ".. bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kamu kurum/kuruluşlarına başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini bu kurum veya kuruluşlardan öğreneceklerdir." denilmekte olup, bu sebeple adaylara Kurumumuz tarafından ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

KPSS-2015/2 Yerleştirme Sonucuna göre Vakıflar Genel Müdürlüğüne atanması planlanan adayların 18/12/2015 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yazılı olan atamaya esas belgeleri elden teslim etmeleri gerekmektedir.

KPSS-2015/2 Tercih Kılavuzunun 6 ncı maddesi uyarınca yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri 18/12/2015 tarihi mesai bitimi itibariyle elden teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu raporu.(Duyuru tarihinden itibaren yeni alınan )

2- Öğrenim belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti.

3- MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası veya KPSS -2015/2 Tercih Kılavuzunun Diğer Hususlar başlıklı 3.maddesinin 11.fıkrasında yer alan " örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen" belgelerin aslı.

3- Resmi kuruma ibraz edilmek üzere ifadesini taşıyan savcılıktan alınacak adli sicil belgesi. (Duyuru tarihinden itibaren yeni alınan)

4- 8 adet vesikalık fotoğraf.(Son 6 aylık)

5- Askerlik durum belgesi.(Terhis belgesi/ Tecil belgesi/Askerlik Durum Belgesi)

6- Nüfus cüzdanı sureti.

7- KPSS Sonuç çıktısı.

8- KPSS puan çıktısı.

9- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu (Adaylar tarafından bilgisayar ortamında ve açıklamada belirtilen usuller doğrultusunda doldurularak elden teslim edilecektir.) (2 suret)

AÇIKLAMALAR:

1-Adaylardan istenilen belgelerin Vakıflar Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına ( Milli Müdafaa Cad.No:20 Kızılay/ANKARA) teslim edilmesi gerekmektedir.

2-Adli Sicil Belgesi ve Askerlik Durum belgesi e-devlet kapısından (www.turkiye.gov.tr) kullanarak temin edilebilir. T.C. Kimlik Numarası ve barkod numarası taşıyan belgeler ıslak imzalı belge gibi geçerli kabul edilecektir.

3-Herhangi bir kamu kurum veya kuruluşunda çalışıyorsa veya daha önce çalışıldıysa ilgili bilgi ve belgelerin de getirilmesi gerekmektedir.

4-3.madde de istenilen "MEB'den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası"(6225) şartı Bilgisayar İşletmeni kadrosuna ataması planlanan adaylar tarafından teslim edilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber