Kaymakam eşinin havai fişek attırdığı iddiası, ortalığı karıştırdı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 11 Ekim 2006 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRABZON'un Çarşıbası İlçesi'nden Aydın'ın Çine İlçesi'ne tayini çıkan Kaymakam İbrahim Ballı'nın eşi Bahar Ballı'nın sevinçten havai fişek attırdığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Kaymakam eşi iddiayı yalanladı.

Çarşıbaşı İlçesi'nde 3 yıldır görev yapan Kaymakam İbrahim Ballı'nın tayini Aydın'ın Çine İlçesi'ne çıktı. Eşinin tayin edildiğini öğrenen Bahar Ballı'nın sevincini havai fişek atarak kutladığı iddia edildi. Bu iddia dün yerel gazete bürolarına ilçe merkezinden belirlenemeyen bir telefondan geçilen faksla duyuruldu. Faks yazısında, Kaymakam İbrahim Ballı'nın eşinin havai fişekle sevincini göstermesi ilçe halkına hakaret olarak değerlendirildi ve kınandı. Söz konusu iddia Trabzon'da yerel bir gazetede de yayınlandı.

Bunun üzerine bir açıklama yapan Kaymakam eşi Bahar Ballı iddiaları yalanladı. Bahar Ballı, ?Böyle birşey yok. Ben havai fişek atmadım, attırmadım. Bahsedilen havai fişekleri Belediye'nin attırdığını duydum. Bunun da bizimle bir alakası yok. Bu olay eşimi ve beni çok üzdü. Kaymakamların hep açıkları aranır. Bulunamazsa ailesinde açık aranır. Ama bu bir iftira. Cuma günü ayrılıyorum. Böyle üzücü bir yalanla ilçeden ayrılmak istemezdim'' dedi.

Belediye yetkilileri ise ilçede son zamanlarda havai fişek atılmadığını, Kaymakam eşiyle ilgili iddianın asılsız olduğunu açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber