Yurt müdürü valiyi kızdırdı

Kaynak : Milli Gazete
Haber Giriş : 18 Ekim 2006 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARABÜK Valisi Can Direkçi incelemelerde bulunduğu çocuk yuvasında gördüğü eksiklikleri ilettiği müdürün cevap vermesine sinirlendi. Vali Direkçi, ?Ya ben bir şey demiyorum. Bana da cevap vermeye bir daha kalkma. Ben gördüklerimi söylüyorum'' dedi.

Geçen hafta Karabük'te göreve başlayan Vali Can Direkçi, kamu kuruluşlarında incelemelere başladı. Vali Can Direkçi eşi Aysen Direkçi ile birlikte, Bulak Köyü'nde bulunan 7- 12 yaş grubu 50 kişilik çocuk yuvasını ziyaret etti. Vali Direkçi daha sonra Bulak Çocuk Yuvası Müdürü Mahir Sakaoğlu ile birlikte yurdun mutfak, yatak odaları, banyo ve tuvaletlerinde incelemelerde bulundu.

Vali Direkçi incelemelerin ardından banyo, mutfak ve tuvaletlerde gördüğü eksikliklerin bir an önce giderilmesini istedi. Yurt müdürü Sakaoğlu'nun, ?Tamam efendim, eksikleri gidereceğiz. Şu anda yeterli paramız yok'' diye cevap vermesine kızan Vali Direkçi, ?Ya ben bir şey demiyorum. Bana da cevap vermeye bir daha kalkma. Ben gördüklerimi söylüyorum. Bir dahaki gelişimde bu eksiklikler giderilecek. İmkanlarımız doğrultusunda ödenek veriyoruz. Depoda atıl duran bilgisayar bir an önce onarılarak çocukların hizmetine sunulsun'' dedi.

Bir çocuğun ateşinin olduğunu gören Vali Dilekçi, yuvada görevli hemşireyi çağırarak, çocuğun muayene edilmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber