Öğrenci müdürü bıçakladı

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 20 Ekim 2006 05:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elinde bıçakla okula giren öğrenci tartıştığı okul müdürünü göğsünden 2 kez bıçakladı. Aynı öğrenci 6 ay önce okula özel yapım 4 bıçak sokarken yakalanmıştı

Şanlıurfa'da elinde bıçak taşıyan öğrenci etrafa dehşet saçtı. 17 yaşındaki İ.H.T, tartıştığı okul müdürünü ve kavgayı ayırmaya çalışan müdür yardımcısını bıçakla yaraladı. Atatürk Lisesi'nde 3'üncü sınıfta okuyan öğrencinin müdürle tartışmanın nedeni ise 6 ay öncesine yani 31 Mart 2006'da yaşanan bir olaya bağlı olduğu öğrenildi. İ.H.T o tarihte okul idaresince yapılan denetimde özel yapım 4 bıçağı, sınıfındaki kalorifer peteğine saklarken yakalanmış ve hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Önceki gün ise karar duruşmasına katılmak üzere adliyeye giden öğrenci yaklaşık 3 bin YTL tutarında ceza alacağını öğrenince okula dönerek, idarecilerle tartışmaya başladı. Müdür Mehmet Akbıyık'a, ''Ben bu cezayı nasıl ödeyeceğim'' dedikten sonda yanında getirdiği bıçağı Akbıyık'ın sağ ve sol göğsüne iki kez sapladı. Bu arada, öğrenciyi etkisiz hale getirmeye çalışan Müdür Yardımcısı Haşim Kaysı da parmağından hafif şekilde yaralandı.

OKUL ÖNÜNE POLİS YOLLANDI

Hastaneye kaldırılan müdür hayati tehlikeyi atlattı. Saldırının ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, söz konusu liseye gelerek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük ise, yardımcılarıyla birlikte Okul Müdürü Akbıyık'ı hastanede ziyaret etti. Öğrenci İ.H.T ise ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber