İstanbul'da termometreler 26 dereceyi gösterdi

İstanbul'da termometreler 26 dereceyi gösterirken, vatandaşlar soluğu sahil kenarlarında aldı. Kimi vatandaşlar spor yaparken, kimileri ise çimlerde uzanarak güneşlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2016 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da termometreler 26 dereceyi gösterdi

Şubat ayının ortasında aniden yükselen sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil kenarlarına akın etti. Hava sıcaklığının 26 dereceye ulaşmasıyla soluğu sahil kenarlarında alan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

Kadıköy Caddebostan sahilinde bazı vatandaşlar, spor ve yürüyüş yaparak güneşin tadını çıkarırken, bazıları ise çimlerde uzanarak bol bol güneşlendi.

Sahilde güneşlenen vatandaşlar, "Hava dün de güzeldi bugün de güzel. Biz sürekli buradayız. Buranın havası çok güzel" dedi.

Spor yapan gençler ise, "Sabah bir kalktık hava güzel. Gelelim antrenman yapalım dedik. Zaten işimiz bu. Buradan da işe gideceğiz" şeklinde konuştu.

Havanın sıcaklığından duyduğu memnuniyeti dile getiren bir vatandaş, "Kışın ortasında böyle bir sıcağın olması insanlar için güzel olabilir ama belki ileride kışın ağır şartlarını görebiliriz. Dolaşmak için güzel bir gün" dedi.

Sahili dolduran bazı vatandaşların çimlerin üzerinde yemek yediği görülürken, bazı vatandaşlar da çocukları ile parkta vakit geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber