Türkiye Diyanet Vakıf Sen, Popstar'ın yayından kaldırılması için RTÜK'e başvurdu.

Haber Giriş : 28 Mart 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son zamanlarda hangi kanalı açsanız şöhret olmak isteyen gençlerin yarıştığı programlar var. Merakla da takip edilen bu yarışmalara imamlardan tepki geldi. Türkiye Diyanet Vakıf Sen, Popstar, Akademi Türkiye, Türkiye'nin Yıldızları ve Biz Evleniyoruz gibi programların yayından kaldırılması için RTÜK'e başvurdu.

İmamlar Popstar'a karşı

Türkiye Diyanet Vakıf Sen, RTÜK'e başvurarak, Popstar, Akademi Türkiye, Biz Evleniyoruz gibi programların yayından kaldırılmasını istedi YAZILI başvuruda programların ahlaki değerleri olumsuz etkilediği belirtildi. Yazıda ayrıca ?Yarışma ve diziler gençlerimizi çılgınlıklara sürüklemekte, ünlü ve zengin olma özentisine yolaçmaktadır. Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve RTÜK bu gidişe dur diyecek tedbirleri almak zorundadır' denildi.

YARIŞMA programlarının yayından kaldırılması için başvuran Diyanet Vakıf Sen, Televole, Tele Kritik, Pazar Keyfi gibi magazin programlarının da saat 23:00'ten sonra yayınlanmasını istedi. Milli manevi kültür açısından insanları olumsuz etkileyecek, özellikle Hıristiyanlık kokan dizilerin önlenmesini de talep etti.

Star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber