Kar ve soğuk yurdu terk ediyor, hava ısınacak

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 06 Kasım 2006 06:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent kardan bembeyaz: Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların trafikte herhangi bir sorun yaşamamaları için ana arterlerde kar ve buzlanmaya karşı her türlü önlemi aldı. Ankara'da yolların trafiğe açık olduğu bildirildi.

Araç trafiğinde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla karla mücadele araçlarının kentin çeşitli noktalarında konuşlandırıldığını bildiren yetkililer, ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ettiler.

Vatandaşlar, trafikte yaşayabilecekleri sorunlar için ''287 36 71'' numaralı telefonu ya da Büyükşehir Belediyesi'nin ''Alo 153 Mavi Masa'' hattını arayabilirler.

Selde kaybolan çocuğun cesedi Suriye'de bulundu

Mardİn'İn Nusaybin İlçesi'nde sele kapılan çocuğun cesedi Suriye'de bulundu. Abdulkerim Meskin (7), köprüden geçerken Çağçağ deresinin yükselmesiyle sel sularına kapılmıştı. Suriye'nin Kamışlı bölgesinde bulunan Meskin'in cenazesi Veysike Mezarlığı'nda toprağa verildi. Diğer taraftan Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde selden etkilenen vatandaşlar, çadırlarına yerleşti.

Kayak sezonu erken açılacak

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, oteller bölgesindeki kar kalınlığı, önceki gece etkili olan yağışla birlikte 70 santimetreyi buldu.

Görüş mesafesinin açık olduğu Uludağ'da, hava sıcaklığı eksi 4 derece olarak ölçüldü. Uludağ'da kar yağışının süreceği, bugün lodosun etkili olacağı belirtiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber