Başbakan'a 'Meryem Ana' şifa vermiş

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 16 Kasım 2006 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AYDIN Menderes'ten Raşit Dostum'a, Adnan Kaşıkçı'dan Nazan Öncel'e, Müjdat Gezen'den İsmail Cem'e kadar birçok ünlüye şifa dağıtan ve çevresinde 'Meryem Ana' olarak bilinen Ukraynalı alternatif tıpçı Meryem Yıldırım, son olarak Başbakan Erdoğan'a şifa oldu.

Ramazan ayı içerisinde makam otosunda aniden fenalaşan Başbakan Erdoğan'ı yaptığı iki haftalık masaj terapisiyle sağlığına kavuşturduğunu söyleyen Meryem Yıldırım, Emine Erdoğan'a ise boyun ve yüz terapisi uygulamış. Başbakan'a iki hafta süreyle Refleksoloji, Ballı Terapi, Doğu Terapisi, beyin ve segmentar masaj uyguladığını da belirten Yıldırım, 'Erdoğan Ailesi benim terapi yöntemimden çok memnun kaldı' dedi. Şimdilerde AKP'liler tarafından 'Başbakan'ı iyileştiren kadın' olarak bilinen Meryem Yıldırım, yaptığı tedaviyi ilk kez AKŞAM'a anlattı.

Meryem Yıldırım, Başbakan'a masaj terapisini nerede uyguladığını sır gibi saklayarak şunları söyledi: 'Trabzon'da iken tedavi ettiğim bir milletvekili başbakana benden bahsetmiş. Başbakanımızın tedavisi için ihtiyaç olduğuna dair bir telefon aldım. Bu telefondan sonra ofise gelen korumalar ile birlikte havalimanına gittik. VIP salonundan hiç beklemeden geçerek THY uçağına bindik. Ama nereye gittiğimizi söyleyemem.'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber