Zabıta ile at arabacılarının kanlı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2006 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zabıta ile at arabacılarının kanlı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa'da, zabıta ekipleri ile at arabacıları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Akçakale yolunda denetim yapan belediye zabıta ekipleri, at arabasıyla kent merkezine girmek isteyen Mehmet, Abbas ve Reşit Sedatoğlu'nu uyardı.

Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, akraba oldukları öğrenilen at arabacıları Mehmet, Abbas ve Reşit Sedatoğlu, bir zabıta memurunun açtığı ateşle yaralandı.

Çevredekilerin yardımıyla Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Abbas ve Reşit Sedatoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan Mehmet Sedatoğlu'nun da hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, 10 zabıta memuru gözaltına alındı.

Bu arada çevik kuvvet ekipleri, Şanlıurfa Belediyesi ve Devlet Hastanesi önünde geniş güvenlik önlemi aldılar.

MİLLİYET


BELEDİYE ZABITALARI İLE AT ARABACILARI ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 2 KİŞİ ÖLDÜ

Şanlıurfa Belediyesi zabıta ekipleri ile at arabacılara arasında çıkan silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Akçakale yolu Bey kapısı civarında günlük rutin kontrollerini yapan zabıta ekipleri, şehir merkezine girişleri yasak olan at arabasıyla bahçelerden topladıkları sebzeleri şehir merkezinde satmak isteyen M.S., A.S., R.S. isimli 3 kardeşle tartışmaya başladı. At arabalarına el koymak isteyen zabıtalarla tartışmaya giren 3 kardeş, olayı daha fazla büyüterek, önce birbirlerine hakaret edip, ardından etrafa küfür savurdular. Olayın büyümesi üzerine, henüz kime ait olduğu belirlenemeyen bir silahtan çıkan mermiler, 3 kardeşe isabet etti. Yaralı olarak Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldıralan A.S ile R.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, M.S. ameliyata alındı.

Öte yandan, olayın duyulması üzerine çevik kuvvet hastane ile belediye binası önünde olası bir olaya karşı yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili olarak 10'a yakın zabıtanın emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber