Zorbalar aramızda

İzmir'de, restoran sahibini ormana kaçırıp işyerini üzerlerine geçirmesini isteyen, reddedince de kulağını kesen şehir eşkıyaları, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 26 Nisan 2016 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zorbalar aramızda

İzmir'de yaşayan genç işadamı E.Ö., bir süre önce Bornova'da bir restoran açtı. Kısa sürede ailelerin ve iş dünyasının uğrak yeri olan işletmeye göz koyan O.K. (34) ve İ.K. (28), zor kullanarak işadamına ortak oldu. Ardından restoranı tamamen ele geçirmek isteyen iki zorba, işadamından ruhsatı kendi üzerlerine devretmesini istedi.

KANLAR İÇİNDE HASTANEYE

Ancak işadamı bu isteği reddetti. Bunun üzerine yanlarındaki iki adamıyla birlikte işadamını kendi aracıyla ormana götüren zorbalar, bir kez daha ruhsatı kendilerine devretmesini istedi. Yine reddedilince de işadamını gözdağı vermek ve korkutmak için kulağını 1.5- 2 santimetre kopardılar. Saldırgan ortaklar kaçarken, kanlar içinde hastaneye giden işadamı, durumu polise anlatarak şikayetçi oldu. Hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu Ekipleri, 4 saldırganı kısa sürede yakaladı.

200 MERMİ, SİLAH...

Gözaltına alınan zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 200 mermi ve Magnum marka silah ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, ifadelerini alan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ancak mahkeme, iki zanlıyı adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FATİH ŞENDİL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber