Bankamatik'te sorun var deyip, 20 bin TL'yi çaldılar

İZMİT'te, bir banka şubesindeki gişe memurunu bankamatikte sorun olduğunu söyleyerek kandıran soyguncular memurlar birlikte bankamatiğe giderken, bir kişi ise kasada bulunan yaklaşık 20 bin lirayı çaldı. Polis, soyguncuların kimliklerini belirlemek için güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Mayıs 2016 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bankamatik'te sorun var deyip, 20 bin TL'yi çaldılar

Bugün öğle saatlerinde İzmit Alemdar Caddesi'nde bulunan bir banka şubesine gelen 3 kişi iddiaya göre bankanın ikinci katına çıkarak gişe memuru ile görüştüler. 3 kişi bankamatikte sorun yaşadıklarını söyleyerek gişe memurundan kendilerine yardımcı olmasını istediler. Gişe memuru 2 kişi ile birlikte aşağıda bulunan bankamatiğin bulunduğu yere inerken, yukarıda bulunan kişi ise kasada bulunan yaklaşık 20 bin TL parayı çaldı. Yukarıda bulunan kişi bankadan çıkarken, gişe memurunun yanında bulunan 2 kişi ise bankamatikte işlemlerini yaptıktan sonra bankadan çıktı.

Gişe memuru görevine döndüğünde kasada bulunan paraların olmadığını görünce yetkililere haber verdi. Banka görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler incelemede bulundular. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek 3 kişinin kimliğini tespit etmeye çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri bankada delil topladılar. İncelemeler sırasında banka işleme kapatılırken, incelemelerin ardından banka yeniden açıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber