Yürüyerek girdiği hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2006 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EDİRNE'nin İpsala İlçesi'nde oto lastik tamirciliği yapan 50 yaşındaki Ömer Evren, geçen yıl bacaklarındaki kasılma şikayetiyle gittiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde iki kez bacaklarından, bir kez fıtık nedeniyle belinden ameliyat oldu. Evren'in 2 gün önce tedavisine son verildi. Ancak 2 bacağı da tutmayan ve ayaklarının altında yaralar çıkan Evren, hastaneden tekerlekli sandalyeyle taburcu edildi.

İpsala'da yaşayan oto lastikçisi Ömer Evren, bacaklarındaki kasılma şikayeti 24 Kasım 2005 tarihinde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Nöroşirurji Bölümü'ne yatırılan Ömer Evren, iki bacağındaki kuvvet kaybı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Yılın 7 ayını hastanede geçiren Ömer Evren, bu süre içerisinde 2 kez bacaklarından bir kez fıtık nedeniyle belinden ameliyat oldu. Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sebahattin Çobanoğlu tarafından gerçekleştirilen her ameliyat sonunda kendini kötü hisseden Ömer Evren'in 2 gün önce tedavisine son verildi. Ancak 2 bacağı da tutmayan ve ayaklarının altında yaralar çıkan Ömer Evren, 1 yıl önce yürüyerek gittiği hastaneden tekerlekli sandalyeyle taburcu edildi.

Doktorların kendisini iyileştirmek yerine sakat bıraktığını iddia eden Ömer Evren, 2 gündür hastanenin kapısında bekliyor. Kendisini hastaneye almadıklarını belirten Ömer Evren, ?Ben buraya sağlam gittim. Şimdi halime bakın. Tuvalet ihtiyacımı bile karşılamıyorum. Bana sağlığımı geri versinler. Ama hastaneye geldiğim günden beri her gün bir parçam yok oldu. Beni eski sağlığıma kavuşturana kadar hastanenin bahçesinde kalacağım. Savcılığa suç duyurusunda bulanacağım? dedi.

Trakya Üniversitesi Nöroşirurji öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Şimşek, Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sebahattin Çobanoğlu'nun bir kongre için şehir dışında olduğunu söyleyerek konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber