'Polisim' diyerek tanıştıklarının cep telefonunu çalıyordu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Aralık 2006 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da ?polis' olduğunu söyleyerek, tanıştığı kişilerin cep telefonlarını çalan 29 yaşındaki Mahmut Piral, Eskişehir'de kaldığı bir otelde yakalandı. Piral, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da Kasım ayı içerisinde meydana gelen olaylarda Mahmut Piral, biri yabancı uyruklu kadın olmak üzere toplam 7 kişiye kendisini sivil polis olarak tanıtıp, ?Telefonumun şarjı bitti. Merkezdeki arkadaşımı arayayım da bu numaradan beni geri arasın. Çok önemli? diyerek cep telefonlarını alıp kaçtı. Piral ayrıca bir iş yerinden de, Cengiz Çap'a ait nüfus cüzdanını çaldı.

Cep telefonları aynı yöntemle çalınan kişilerin ifadelerinden yola çıkan polis, çizilen robot resimler üzerine şüphelinin Mahmut Piral olduğunu belirledi. Harekete geçen ekipler, Piral'ın Eskişehir'de bir otelde Cengiz Çap adıyla kaldığını öğrendi. Eskişehir polisiyle yapılan ortak çalışma sonucunda Mahmut Piral yakalandı. Samsun'a getirilip dün nöbetçi mahkemeye çıkarılan Piral, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahmut Piral'ın 2004 yılında da sahte polis kimliği düzenleyerek, kendisini sivil polis olarak tanıtıp hırsızlık yaptığı ve 1.5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 4 ay önce serbest bıkakıldığı ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber