'Şehit haberi aileye verilmeden sosyal medyadan paylaşılıyor'

NİĞDE Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, şehit haberinin yetkili makamlarca aileye verilmeden sosyal medyada paylaşıldığını belirterek, "Acılı ailelerimizin haberi sosyal medya üzerinden alması inanın ailelerimizin acılarına acı katıyor" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Haziran 2016 20:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Şehit haberi aileye verilmeden sosyal medyadan paylaşılıyor'

Yazılı bir açıklama yapan Ömer Demir, Niğde'nin son zamanlarda fazlasıyla şehit verdiğini belirtti. Artık Türkiye'nin hiçbir iline şehit ateşi düşmesini istemediklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:

"Ancak bizi üzen en önemli olay ilimize şehit haberi geldiğinde ilgili makamlarca şehidimizin ailesine haber verilmeden bütün sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor. Eğer şehidimize saygı, yüreği yanan anne baba ve eşine saygı göstermek istiyorsak lütfen bu paylaşımları yapmayalım. Acılı ailelerimizin haberi sosyal medya üzerinden alması inanın ailelerimizin acılarına acı katıyor. Tüm halkımızdan isteğimiz ailemize haber verilmeden bu tür yaklaşımlardan uzak durulmasını ve paylaşılmamasını istiyoruz. İnşallah bundan sonra hiçbir ananın yüreği yanmaz hiçbir kardeşimiz dul hiç çocuk yetim kalmaz. Buna özen gösterileceğini temenni ediyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber