Üyelik ve Becayiş Servisleri Açıldı

Geçen haftalarda yayımladığımız haberde üyelik ve becayiş servislerinde yenileme çalışmalarına başladığımızı belirtmiştik. Dün itibariyle memurlar.net'in becayiş ve üyelik servisleri güncellenerek yayına açılmıştır. Memurlar.net'e üye olacak ziyaretçilerin, mail adresine gelecek aktivasyon maili için, önemsiz postalarına da (bulk, junk, önemsiz vb...) bakmaları gerekmektedir. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Aralık 2006 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net üyeliği şuan için haberlere yorum yazabilmek, forumdaki tartışmalara katılabilmek, becayiş ilanı verebilmek ve üyelikle ilişkili anketelere katılabilmek için gereklidir. Üyelik ücretsiz olup, memurlar.net'in belirtilen bu bölümler dışındaki servislerinde üyelik aranmamaktadır.

Üyelikle beraber, haberlere yazacağınız her yorum ve forumda katılacağınız her tartışmadan kişisel olarak sorumluluğunuz bulunmaktadır. Haberlere yapmış olduğunuz yorumların editör tarafından onaylanmış olması kişisel sorumluluğunuzu ortadan kaldırmaz. Adli makamlara yapılacak başvurular üzerine, sistemde kayıtlı IP, mail ve saat bilgilerinin verilmesiyle birlikte, kullanmış olduğunuz telefonun tespit edilmesi mümkündür.

Memurlar.net üyelerinin bu kişisel sorumluluğunun farkında olarak yazışması ve tartışmalara katılması kendilerinin yararına olacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber