Askerden izine gelen er intihar etti

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, Sevindiklispor U19 futbol takımında oynayan 20 yaşındaki Emre Ekici acemi birliğinin tamamladıktan sonra dağıtım iznine geldiği annesinin evinde av tüfeği ile intihar etti. Aynı evde yaklaşık 20 yıl önce de iki erkek kardeşin aynı yöntemle intihar ettiği ortaya çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Temmuz 2016 22:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Askerden izine gelen er intihar etti

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında Turan Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık bir ay önce Manisa'ya askerlik görevini yapmaya giden Sevindikspor U19 futbol takımı oyuncusu Emre Ekici, geçtiğimiz Perşembe günü dağıtım iznini geçirmek için Nazilli İlçesi'nde yaşayan annesinin yanına geldi. İzninin ardından Çanakkale'de askerlik görevini yapacak olan Ekici, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu evde bulunan av tüfeği ile intihar etti. Silah sesini duyan annesinin çığlıklarına koşan mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ekici'nin olay yerinde can verdiğini belirledi.

Ekici'nin cenazesi savcının yaptığı incelemenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan, anne ve babası bir süre önce ayrıldığı öğrenilen Ekici'nin intihar ettiği ev ile ilgili başka bir gerçek de ortaya çıktı. Yaklaşık 20 yıl önce aynı evin sahibi olan Huriye Çelik'in iki oğlu ve bir kızı olduğu, eşinin ölümünün ardından çocukların mal paylaşımı nedeniyle kavga ettikleri öğrenildi. Yaşanan olaylar nedeniyle bunalıma giren Kürşat Çelik ve Mustafa Çelik kardeşlerin de aynı evde, aynı yöntemle intihar ettikleri ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber