8 yaşındaki Özlem, okulda cam silerken 2. kattan düştü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2006 21:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRABZON'un Vakfıkebir İlçesi'ne bağlı Ballı Köyü İlköğretim Okulu'nda, öğretmenin ?Bakalım en güzel sınıf hangisi olacak'' demesi üzerine 2'nci kattaki sınıfının camını silmeye kalkıştığı iddia edilen 8 yaşındaki Özlem Gürdal, beton zemine düşerek ağır yaralandı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ?Çocuk camdan sarkınca düşmüş. Ama ailesinin dediği gibi temizlik yaparken düşmüş de olabilir'' dedi.

Olay, Ballı Köyü İlköğretim Okulu'nda dün sabah meydana geldi. 3'üncü sınıf öğrencisi Özlem Gürdal, ikinci kattaki sınıfının camından dengesini kaybederek beton zemine düştü. Öğretmenleri tarafından Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Özlem, buradan da Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin Cerrahi Ünitesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Özlem Gürdal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Çocuğun yakınları, kendilerinin de konu hakkında fazlaca bir bilgileri olmadığını belirterek, ?Bize anlatıldığına göre öğretmenleri tenefüste, ?Herkes sınıfını temiz tutsun. Bakalım en güzel sınıf hangisi olacak?' demiş. Özlem de pencereyi temizlemeye kalkışınca düşmüş'' dedi.

Bu arada, jandarmanın yanısıra Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili soruşturma başlattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Miktat Eyüpoğlu, ?Konu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre çocuk camdan sarkınca düşmüş. Ama ailenin dediği de doğru olabilir. Çocuğumuz için çok üzgünüz. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerekli soruşturmayı başlattık'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber