Duruşmaya giden personeli taşıyan araç kaza yaptı: 1 ölü

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 26 Aralık 2006 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de, duruşmaya giden personeli taşıyan aracın kaza yapması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş beldesi yakınlarında meydana geldi. Denizli D Tipi Cezaevi'nden Honaz Adliyesi'ne duruşmaya gitmek için yola çıkan Alican Akakça (38) yönetimindeki 06 AT 9627 plakalı resmi araç, ana yola çıktığı sırada Afyonkarahisar istikametinden Denizli yönüne gelmekte olan Yahya Gökçe yönetimindeki 03 FP 154 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle resmi araçta bulunan sürücü ve aynı zamanda gardiyanlık yapan Alican Akakaça, Denizli D Tipi Cezaevi 2. Müdürü Şenay Taşbaşı, Başgardiyan Nevzat Bektaş (48) ve gardiyan Şemsettin Satılmış (47) yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarda ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede hemen ameliyata alınan yaralılardan araç sürücüsü Alican Akakaça, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan Cezaevi 2. Müdürü Şenay Taşbaşı'nın da durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Kazanın duyulmasının ardından yaralı yakınları hastaneye akın etti. Yaralı yakınlarını cezaevi personeli ile hemşireler teselli etmeye çalışırken, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu da hastaneye gelerek yaralıların durumu ile ilgili bilgi aldı.

Kaza nedeniyle üzgün olduklarını söyleyen Hatipoğlu, "Honaz Adliyesi'ne giden personelimizi taşıyan araç kaza yaptı. Yaralıların tedavisi sürüyor." dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber