Kaymakam ikiye bölündü: Öğleden önce ve öğleden sonra...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2007 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'DA İKİ İLÇEYE BİR KAYMAKAM

Adana'nın Tufanbeyli İlçe Kaymakamı Ercan Turan, Saimbeyli İlçesi'nin de kaymakamlığını yürütüyor. Turan, öğleden önce Tufanbeyli, öğleden sonra Saimbeyli'de görev yapıyor.

Tufanbeyli Kaymakamı Ercan Turan, geçen yıl ekim ayında Saimbeyli Kaymakamı Eyüp Çalışır'ın tayininin çıkmasından sonra iki ilçeye birden kaymakamlık yaptığını söyledi. Turan, Tufanbeyli ile Saimbeyli arasındaki mesafenin 40 kilometre olmasından dolayı zorluk çekmediğini ifade ederek, "Yaklaşık 3 aydır iki ilçeye birden kaymakamlık yapıyorum. Devlet bizi vatandaşlara hizmet için gönderdi, bu nedenle iki ilçe üç ilçe fark etmez. Saimbeyli'ye yeni bir kaymakam gelene kadar bu hizmeti ben yürüteceğim. Daha önceki kaymakam arkadaşlarımız zaman zaman Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli'ye yani üçüne birden kaymakamlık bile yapmış" dedi.

Öğleden önce Tufanbeyli'de öğleden sonra Saimbeyli'de görev yaptığını söyleyen Turan, "Vatandaş sanki iki ilçeye iki kaymakam bakıyormuş sanıyor. İşlerin aksamaması için gece gündüz çalışıyorum. Öğleden önce Tufanbeyli'deyim, öğleden sonra Saimbeyli'deyim. Çok yorucu oluyor, ancak vatandaşa hizmet için var olduğumdan yorgunluğu unutuyorum" diye konuştu.

İlçelerin kaymakamsız kalmasının sistemden kaynaklandığını vurgulayan Turan, Saimbeyli'nin önümüzdeki mart ayında yeni kaymakamına kavuşacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber