Öğretmene dayak suçlaması

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Ocak 2007 19:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

SAMSUN'da, 13 yaşındaki ilköğretim okulu 7'nci sınıf öğrencisi K.K.U., okuldaki bir öğretmenin kendisine tokat attığı iddiasıyla annesiyle birlikte polise giderek şikayetçi oldu. Öğrenci, öğretmen S.O.'nun kendisine haksız yere tokat attığını ileri sürerken, 35 yıllık öğretmen olayla ilgili konuşmak istemedi.

İstiklal İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören K.K.U. iddiaya göre okul çıkışında arkadaşlarıyla şakalaşırken çantasını yere düşürdü. Düşen çantasını almak için eğilen K.K.U. kalktığında öğretmen S.O.'nun tokadıyla karşılaştı. Gözüne isabet eden tokatla sendeleyip yere düşen çocuk, daha sonra ağlayarak avukat olan annesi Gonca U.'nun işyerine gitti. Durumu öğrenen anne Gonca U. oğlu ile birlikte Gazi Polis Merkezi'ne giderek öğretmenden şikayetçi oldu. Adli Tıp Kurumu'na gönderilen çocuğun darp edildiği, sol gözünün altında morluk olduğu ve ödem oluştuğu, ancak basit tıbbi müdahele ile geçebileceği belirtildi.

Kendisine tokat attığını ileri sürdüğü öğretmen S.O.'nun, sınıfının derslerine girmediğini söyleyen K.K.U. ?Merdivenlerden inerken arkadaşımla şakalaşıyorduk. Yere düşen çantamı almak için eğildiğimde biri omuzuma dokundu. Kim olduğuna bakmak için dönünce de bana tokat attı. Gözüme isabet eden tokatın etkisiyle yere düştüm? dedi. Avukat Gonca U. ise şunları söyledi:

?Olayı öğrendikten sonra öğretmen ile görüşmek için okula gittim. Çıkışta kendisiyle karşılaştık. Kendisine oğluma neden tokat attığını sordum. O da benim yanımda oğlumu ceketinden tutarak sertçe kendine doğru çekip, ?ben sana ne yapmışım' diyerek sallamaya başladı. Ben de oğlumu elinden kurtarıp, polise giderek şikayetçi oldum. Kendisini Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de şikayet edeceğim.?

Öte yandan şikayet edilen öğretmen S.O. ise konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber