Hastanede eşini öldüren polis intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2007 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hemşire eşi ile birlikte Aydın Devlet Hastanesi'ne muayene olmaya gelen polis memuru, tartıştığı eşini beylik tabancası ile öldürdü. Olaydan sonra kendisine kurşun sıkan polisin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Aydın Adliyesi'nde çalışan M.Ö. (39) adlı polis, bugün saat 15.30 sıralarında rahatsızlandığını belirterek amirlerinden izin aldı. Ardından, Aydın Doğumevi'nde hemşire olarak çalışan eşi E.Ö.'nün yanına gitti. Daha sonra eşi ile birlikte Aydın Devlet Hastanesi acil servisine kalp ağrısı şikayetiyle başvurdu. Muayene sırasında karı ile koca arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis memuru M.Ö., beylik tabancasıyla iki el ateş ederek eşini öldürdü. Daha sonra kendine kurşun sıktı. Saldırgan polis M.Ö. ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Aydın Valisi Mustafa Malay ve Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan hastaneye gelerek incelemelerde bulundu. Müdür Orhan, yaralı polisin durumunun ciddi olduğunu söyledi. Görgü şahitleri, bir anda silah sesi duyduklarını, sesin geldiği yöne baktıklarında üniformalı bayanın yere düştüğünü gördüklerini ifade ettiler.

Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, olayla ilgili araştırma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber