Bakan Çelik: Bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz

AB Bakanı Çelik: Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2016 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Çelik: Bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz

) - Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'daki terör saldırısıyla ilgili, "Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Adana Valiliği önünde otoparkta bir patlama meydana geldiğini, valiyle konuştuğunu ve yaralıların olduğunu öğrendiğini belirtti. Yaralılara acil şifa dileğinde bulunan Çelik, şunları kaydetti:

"Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adana'mıza geçmiş olsun. Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Alçak terör saldırısında iki vatandaşın hayatını kaybettiği bilgisini veren Çelik, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Çelik, "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı tek yürek ve tek bilek olan Adana'mız, teröre karşı da aynı kararlı duruşu gösterecektir." ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber