Bakanların karneleri adreslerine yollandı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 26 Ocak 2007 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağımsız Eğitimciler Sendikası, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a 2006-2007 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemin bitmesi dolalayısıyla karne gönderdi. Sendika tarafından hazırlanan karnede ilkokul 5. sınıfa giden bakan Çelik ve Unakıtan'ın ders notları 100 üzerinden 10 puan olarak verildi. Derslerde "başarısız" olan bakanların sosyal etkinlikler ve kişisel başarı notları ise yüksek çıktı.

Kızılay PTT önünde toplanan Bağımsız Eğitimciler Sendikası üyeleri, karne günü Milli Eğitim Bakanı Çelik ve Maliye Bakanı Unakıtan'a eğitime yeterli katkı yapmadıkları gerekçesiyle önceden hazırladıkları karneleri posta kanalıyla bakanların adreslerine gönderdi.

Postane önünde yapılan açıklamada, gerek Milli Eğitim Bakanı Çelik'in gerekse Maliye Bakanı Unakıtan'ın eğitime gereken desteği vermedikleri ileri sürüldü. Sendika üyeleri, hazırladıkları karnelerde derslerden "geçer not" vermedikleri bakanların sınıfın huzurunu bozmaya devam etmeleri halinde okuldan atılacakları uyarısı yaptı.

Sendikanın hazırladığı karnelerde bakanların derslerden başarısız olduğu, sosyal etkinlikler ve kişisel becerilerde ise başarılı oldukları görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber