Tekirdağ'da 10 öğrenci 'itfaiyecilik' eğitimi aldı

TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi'nin, '?Gönüllü İtfaiyecilik' projesi ile kapsamında 10 öğrenciye eğitim verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Aralık 2016 22:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tekirdağ'da 10 öğrenci 'itfaiyecilik' eğitimi aldı

TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi'nin, '?Gönüllü İtfaiyecilik' projesi ile kapsamında 10 öğrenciye eğitim verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Gönüllü itfaiyecilik bizim için önemli bir proje katılan ve eğitim alan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın başlattığı, 'Gönüllü İtfaiyecilik' eğitimleri verildi. 10 öğrencinin katıldığı eğitimlerde öğrenciler uygulamalı olarak Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki itfaiye istasyonunda hortum açma, hortum ekleme eğitimlerini de tamamlayarak gönüllü itfaiyeci oldular. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapılan bu eğitimle özellikle orman yangınları, ikamet ve fabrika yangınlarına daha fazla personel ile müdahale edebilmek amacıyla gerçekleşmiş bir proje olduğunu söyledi.

Albayrak, "İtfaiye daire başkanlığımız tarafından gönüllü olan vatandaşlarımıza itfaiyecilik eğitimi verilmiştir. Bu eğitim çok önemli bir eğitimdi, katılan tüm gönüllü vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu eğitimlerimizi sık sık yapacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber