?Param yok, hastaneye götürmeyin'

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 29 Ocak 2007 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde felçli olduğu için konuşmakta güçlük çeken 54 yaşındaki Gülcan Simen, soğuk havada sokağa serdiği kartonların üzerinde uyumaya çalışırken, polis ekipleri yardım elini uzattı. Simen kendisini hastaneye götürmek isteyen polis ve sağlık ekiplerine cüzdanını göstererek parasının olmadığı ve hastaneye gitmeyeceğini söyledi.

Çorlu Hatip Mahallesi Fatih Sokak'ta yere serdiği kartonların üzerinde uyumaya çalışan Gülcan Simen'i gören polis ekipleri kadını hastaneye götürmek için sağlık ekiplerine haber verdi. Felçli olduğu için konuşmakta güçlük çeken Gülcan Simen'in hastaneye gitmek istememesi üzerine ekipler kadını uzun süre ikna etmeye çalıştı. Konuşamadığı için polis ekiplerine derdini anlatmakta zorluk çeken Gülcan Simen cüzdanını ekiplere göstererek parası olmadığı için hastaneye gidemeyeceğini anlatmaya çalıştı. Bunun üzerine gelen sağlık ekipleri Gülcan Simen'den para alınmayacağını onun için börek hazırladıklarını söylemesi üzerine kadın hastaneye gitmeye ikna oldu.

Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülen Gülcan Simen'in kimsesi olmadığı ve 5 yıldan bu yana sokaklarda yaşadığı belirtildi. Gülcan Simen sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra hastanede misafir edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber