Karnesini aldığı gün kayboldu

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 29 Ocak 2007 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmit'te bir aile, Cuma günü karnesini aldıktan sonra ''bisikletle gezeceğim'' diyerek evden ayrılan ve geri dönmeyen lise öğrencisi çocuklarının bulunması için emniyet ve jandarmaya başvurdu.

Saniye Sönmez, Atılım Lisesi 10. sınıf öğrencisi oğlu Hüseyin Anıl Özdiner'in, Cuma günü karnesini aldıktan sonra eve geldiğini ve saat 12.00 sularında arkadaşlarıyla bisikletle gezeceğini söyleyerek evden ayrıldığını bildirdi.

O günden bu yana eve dönmeyen oğlunu merak ettiğini ifade eden anne, polis merkezine ve jandarma yetkililerine başvurduklarını bildirdi.

Oğlunun karnesinde 3 zayıf notu bulunduğunu, ancak kendisine bu konuda hiçbir zaman baskı yapmadıklarını belirten Sönmez, şunları söyledi:

''Derslerinin iyi olmadığını biliyorduk, ancak baskı yapmadık. Karne yüzünden kaçmış olabileceğini sanmıyoruz. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadı. İzmit ve Afyon'daki akraba ve yakınlarımıza da gitmemiş. Oğlumun hayatından endişeliyim.''

Baba Ahmet Özdiner ise hastane, emniyet ve jandarma yetkilileriyle de görüştüklerini, herhangi bir olaya veya kazaya karışmadığını öğrendiklerini ifade ederek, okulun müdürü, arkadaşlarının da oğlunun nerede olabileceğini bilmediklerini söylediklerini belirtti.

Baba Özdiner, oğlunu görenlerin (0262) 319 16 58 veya 0555 714 44 34 numaralı telefona bilgi verebileceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber