Üniversitelilere 'pislik' gözaltısı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2007 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de, bir apartmanın asansör kabinini pisleyip, "4. kattakilere hediyemiz olsun" notu bıraktıkları iddia edilen 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana gelen olayda, asansöre binmek için kabinin kapısını açtıklarında insan dışkısı ve kağıda yazılı "4. kattakilere hediyemiz olsun" yazılı notla karşılaşan apartman sakinleri, polise haber verdi. Apartmanda ikamet eden vatandaşlar, olayı 16 ile 17 numaralı dairelerde kalan ve her gece geç saatlere kadar birlikte içki içip, gürültü yapan üniversite öğrencilerinin yapmış olabileceğini söyledi.

Bunun üzerine polis, Anadolu Üniversitesi İktisat ve İşletme fakültelerinde öğrenim gören şüpheliler B.C. (20), H.U.O. (20) ve S.Ö.'yü (19) gözaltına aldı. "Kişilerin huzur ve sükununu bozmak" suçundan haklarında yasal işlem başlatılan üniversiteli gençler, suçlamaları reddetti. Üniversite öğrencileri, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber