İşte Erdoğan'ın kızdığı Kaymakam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün külliyedeki 35. Muhtarlar toplantısında '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddia edilen bir kaymakama sert sözlerle yüklenmişti. Erdoğan'ın, 'Sen kendini ne sanıyorsun, haddini bil' diye seslendiği kaymakamın kim olduğu ortaya çıktı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Ocak 2017 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşte Erdoğan'ın kızdığı Kaymakam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü muhtarlar toplantısında, bir gazinin işlemlerini ağırdan aldığı ileri sürülen kaymakamı isim vermeden sert sözlerle eleştirmiş "Haddini bil kaymakam. Yoksa gereği yapılır" demişti. Canlı yayında fırçalanan o ismin İstanbul Bahçelievler Kaymakamı olduğu Mehmet Ali Özyiğit olduğu öğrenildi.

Sözcü'nün haberine göre, Erdoğan'ın kaymakama kızmasına neden olan şikayeti ise 15 Temmuz gazisi Kadir Bolattürk'ün yaptığı öğrenildi. Kaymakam Özyiğit'i evraklarıyla ilgilenmemekle suçlayan Bolattürk, "Cumhurbaşkanıma telefon üzerinden ulaştım. Daha sonra İçişleri Bakanımızı Süleyman Soylu beni arayarak durum hakkında bilgi vermemi istedi. Bende sayın bakanımıza gerekli bilgileri verdim. 6 aydan bu yana mağdur olduğumu bütün evraklarımın tam olduğunu ilettim. Gereğinin yapılacağını sayın cumhurbaşkanımızın da konuyu takip ettiğini iletti. Bu hususta sayın reisi Cumhurum Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu işlemin bir an önce sonuçlanacağına inanıyorum" diye konuştu.

'Ey kaymakam sen kendini ne zannediyorsun?'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber