10 cesur üniversiteli yine iş bitirdi: Bölücü propagandası yapılan 6 bin 400 internet sitesini susturdular

Kaynak : Tercüman
Haber Giriş : 10 Şubat 2007 08:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERMENİ diasporasına üniversiteli hacker gençlerden büyük tokat. Bölücü propagandası yapılan 6 bin 400 internet sitesini susturan gençler, bıraktıkları mesajda ?Bizi ayıramazsınız? dedi

Daha önce terör örgütü PKK'nın tanıtım, eleman toplama ve tartışma ortamı olarak kullandığı internet sitelerini çökerten ?Türkiye Milliyetçi Kamonda Ordusu? adlı ekip şimdi de Ermeni Diasporası'nı hedef aldı. Diaspora'nın propagandasını yapan tam 6 bin 400 internet sitesi, Türk hekırlar tarafından susturuldu.

?Bizi ayıramazsınız?

6'sı çok iyi derecede İnglizce, 2'si ise Kürtçe bilen 10 üniversite öğrencisinden oluşan grubun çökerttiği siteler arasında sözde Ermeni soykırımı imza kampanyası yapılan www.april24.com, soykırım yanlısı eserlere imza atan Armen Ayvazyan'a ait www.hayq.org ile Ermenistan için Amerika'da yardım toplayan www.armeniafundusa.org adlı siteler de yer alıyor.

Türk hekırlar, sitelere şu uyarıda bulundu:

?Siz bize soykırımı gibi insanlık suçu olan bu iftirayı atarken hiçbir yerde Ermeni Agop ile Türk Rasim'in birbirini öldürdüğünü duydunuz mu? Duyamazsınız. Siz ASALA ile onlarca Türk'ün canına kıyarken dünyanın dört bir yanında, Anadolu'da Kirkor Amca ile Hüseyin Amca beraber halay çekiyordu. Siz ASALA ile onlarca Türk'ün canına kıyarken dünyanın dört bir yanında, Anadolu'da minik Dikran ile minik Ahmet misket; Mayram ile Ayşe evcilik oynuyordu. Cami ile kiliseler yanyanaydı. Ne yaparsanız yapın bizi asla ayıramayacaksınız. Gelin vazgeçin yalanlarınızdan.?

Hekırlar, 12 Havariler Kilisesi Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Kevorkyan'ın, ?Eskiden soykırımı diye bir şey yoktu, bunlar sonradan uyduruldu. Ben, dışarıda Türk'üm. Yarın Ermenistan ile savaş çıksa, ?Hepimiz Ermeniyiz' diyenler Erivana mı gidecek? sözlerine de yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber