Öğretmen emekli maaşıyla 37. kitabını çıkardı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 11 Şubat 2007 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de emekli maaşıyla kitap yayınlayan bir öğretmen, bu defa Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine destek amacıyla yazdığı 37. kitabını piyasaya sürdü.

Denizli Lisesi emekli öğretmenlerinden Mustafa Öselmiş'in 37. kitabı "Sevgililer Sevgilisi Muhammed (Aleyhisselâm)'ın Sünnetini İhya" isimli kitabı piyasaya çıktı. Öselmiş tarafından bir yılda hazırlanan kitap 284 sayfadan oluşuyor. Hz. Muhammed'in hayatı, sünneti ve topluma verdiği mesajların kaleme alındığı kitap, 2.5 YTL'den satılıyor.

2007 yılının Gönüllü Kültür Teşekkülleri tarafından Kutlu Doğum Yılı ilan edildiğini ve bu yıla has kalıcı bir eser olması için kitabı kaleme aldığını anlatan Öselmiş, "Bir yıl üzerinde çalışarak, yazdığım bütün konulara da kaynak göstererek hazırladığım kitap ilk olarak 5 bin adet basıldı. Gönüllü Kültür Teşekkülleri tarafından nisan ayında kutlanacak Kutlu Doğum Haftası'nın 2007 sonuna kadar yayılacağı duyuruldu. Ben de yılın önemine uygun olarak herkesin anlayabileceği, çok kolay ve ucuza alıp okuyabileceği bir kitap yazarak, yıl sonuna kadar devam edecek Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine destek olmak istedim." dedi.

Kitabında ünlü şairlerin şiirlerine de yer verdiğini belirten Öselmiş, "Kitabımdaki konular arasında geçiş yaparken okuyucuyu sıkmamak için ünlü şairlerimiz Yunus Emre, Necip Fazıl ve Necati Bursalı'nın sevilen şiirlerini koydum." diye konuştu.

Mustafa Öselmiş, emekli olduktan sonra okumaktan ve araştırmaktan hiç vazgeçmediğini, öğrendiklerini okuyucularıyla paylaşmak istediğini ifade ederek şunları söyledi: "Bugüne kadar emekli maaşımla 37 kitap kaleme aldım. Binlerce, onbinlerce kitap bastırıp okurlarımla buluştum. Okumak, yeni bilgiler öğrenmek insanı mutlu eder. Bilmek bildiğini insanlarla paylaşmak ise daha güzeldir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber