Yurt geneli yağışlı, sıcaklık düşecek...

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Şubat 2007 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
"Yurtta hava tahmini..." başlıklı habere ulaşmak için tıklayınız.

Yurt geneli yağışlı havanın etkisine girecek. Yağış alan yerlerde hava sıcaklığı 2 ila 4 derece düşecek. Doğu Anadolu ve Batı Karadeniz'de kar yağışı bekleniyor.

Meteorolojik verilere göre, tüm yurt parçalı çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Gümüşhane ve Bayburt çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar güney Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde etkili olmak üzere, yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Trakya, kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yurdun doğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgar güney ve güneybatı yurdun doğu kesimlerinde güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Yağışların yarın da yurt genelinde sürmesi bekleniyor. Ege'nin kıyısı hariç yurdun diğer bölgeleri yağış alacak. Marmara, iç Ege ve Akdeniz'de yağışlar sabah saatlerinde etkili olacak. Doğu Anadolu'da ve Batı Karadeniz'de kar yağışı görülecek. Yağışlarla birlikte hava sıcaklığında 2 ila 4 derece azalma bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber