Avukat intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2007 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde görev yapan Avukat Gürsel Tekin, girdiği bunalım sonucu babasına ait ova evinde kendisini asarak intihar etti.

Dün akşam evine gitmeyen Avukat Gürsel Tekin, geç saatlerde babası ve kardeşlerine ait Geren 4 Mevki'inde bulunan ova evininde tavana bağladığı iple kendisini asarak yaşamına son verdi. Tekin kese kağıdına yazdığı notta, "Kimseyi daha fazla üzmeye hakkım yok. Ancak bu şekilde de yaşayamam. Beni Afedin. Gürsel Tekin" dediği bildirildi.

Uzun süre Karadeniz Bölgesi'nde çeşitli ilçelerde Cumhuriyet Savcılığı yapan 47 yaşındaki Tekin, 1990 yılında babasının vefat etmesi üzerine Turgutlu'ya gelerek avukatlık yapmaya başlamıştı. Tekin'in maddi sorunlar nedeniyle piyasaya borcu olduğu öne sürüldü. Bir kız iki çocuk babası olan Tekin, bir süre önce tekrar Cumhuriyet Savcılığı görevine dönmek için Adalet Bakanlığı'na dilekçe vermişti. Eşi ilköğretim okulu öğretmeni olan Tekin, 3 yıl CHP Turgutlu ilçe Başkanlığı yapmış milletvekili aday adayı da olmuştu. Avukat Gürsel Tekin'in intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber