Yeni ASELSAN Başkanı'ndan 'iş birliği' vurgusu

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Özkol, "Üniversitelerimizle iş birliği yaparak, bu sahada çalışma yapan kıymetli insanlarımızı buraya çekerek kurumu bir üst seviyeye getirmeye çalışacağız." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2017 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni ASELSAN Başkanı'ndan 'iş birliği' vurgusu

Göksel Yıldırım

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. İbrahim Özkol, üniversiteler ve ASELSAN'ın faaliyet alanlarında çalışma yapan kişilerle iş birliği yaparak kurumu bir üst seviyeye getirmeye çalışacaklarını belirtti. Özkol, "Yapacağımız işin ağırlığının farkındayız. Hep birlikte çalışıp başaracağız" dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektör Yardımcısı ve Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Özkol, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ASELSAN'ın 40 yılı aşan geçmişiyle Türkiye'de teknolojinin gelişimine çok büyük katkı yaptığını hatırlattı.

"İTÜ'nün altyapıda, üstyapıda, savunmada her yerde imzası var"

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca da Özkol'un, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinden dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Karaca, "Bir mesai arkadaşımıza teveccüh gösterilmiş olması bizim için onur ve gurur verici. Bu atamada emeği geçenlere bir İTÜ'lü olarak teşekkür ederim. İTÜ'nün altyapıda, üstyapıda, savunmada her yerde imzası var. Bu imzanın daha da artarak, büyüyerek devam edeceği konusunda hiç şüphem yok. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Arkadaşımızı gönülden tebrik ediyorum. Daha iyi işler başaracağına da eminim. Bu konuda da hiç şüphem yok. Hem kendisine hem milletimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

ASELSAN'a 'uçak mühendisi' başkan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber