Judo hakemi yapılan Doçente ikinci şok

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2007 14:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakır, rektörlük seçiminde başka bir adayı desteklediği için judo hocalığına tayin olmasının şokunu atlatamadan ikinci bir şok yaşadı. Çakır'ın odasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, odada bulunan bilgisayar ve yazıcıyı alarak kayıplara karıştı.

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakır, Kocaeli Üniversitesi'nde 2006 yılı Kasım ayında yapılan rektörlük seçiminde desteklediği adayın kazanamaması üzerine cezalandırılarak Kocaeli Üniversitesi Özel Güvenlik Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine judo hocası olarak atanmıştı. Uluslararası İlişkiler Hukuk Uzmanı olan Mustafa Çakır, tayinin şokunu atlatamadan ikinci bir şok yaşadı. Çakır, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde bulunan kendisine ait çalışma odasına girildiğini, bilgisayar ve yazıcısının çalındığını ve odasının karıştırıldığını iddia ederek, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.

Sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne gelen Koç, hazırladığı şikayet dilekçesini savcıya verdikten sonra bir açıklama yaptı. Çakır açıklamasında, judo öğretmenliğine tayin olmanın şokunu üzerinden atamadan çalışma odasında yaşananlara bir anlam veremediğini söyledi. Çakır, "Odama bir takım kişiler girmiş. Bilgisayar ve yazıcımı alıp götürmüşler. Odamı karıştırmışlar. Kimlerin yaptığını biliyorum. Bunda bir maksat var. Bilgisayarın içinde çok önemli evraklarım vardı. Jandarmaya şikayet dilekçesi verdim. Rektörlük yetkilileri, jandarmanın tutanak tutmasını engelledi. Bugün bunu yapan maksatlı kişiler yarın ne yapar? Bunları düşünmek bile istemiyorum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber