Başbakandan gençlere 'imalı' uyarı: Duygularınızla oynayanlar var

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 21 Şubat 2007 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan, isim vermeden "Kurtlar Vadisi"ne değinerek, "Gençler duygularınızla oynayan aktörler var. Bunları ekranda, siyasi meydanlarda görebilirsiniz" dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti grup konuşmasının büyük bölümünü gençlere ayırdı. Gençlere nasihatler veren ve uyarılarda bulunan Erdoğan, isim vermeden yayından kaldırılan "Kurtlar Vadisi" dizisine değinerek, "Gençler dikkat edin, duygularınızla oynayan aktörler var. Bunları her yerde görebilirsiniz. Ekranda hatta siyasi meydanlarda" dedi. Erdoğan, genel seçimlerin eylüle alınması halinde 25 yaşını doldurmuş olanların seçilip seçilmeyeceğine ilişkin tartışmalara da, "Gençliğin oy kullanmasına mani olacak herhangi bir adım atmayız. Bunun da kararını verecek olan merci Yüksek Seçim Kurulu'dur (YSK). YSK, 'öyle bir şey olamaz' dediği sürece seçimler zamanında yapılacaktır'' diyerek son noktayı koydu.

KONUMUZ GENÇLİK

Erdoğan, "konumuz gençlik" diye başladığı ve zaman zaman "Karizmatik Başbakan" sloganlarıyla kesilen grup konuşmasında, gençliğin sorunlarını ertelemekten, geleceğe havale etmekten daha büyük bir yanlışlık olamayacağını vurgulayarak, eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Gençliğin eskiye göre çok daha ufku açık olduğuna işaret eden Erdoğan, "Bu gençliği altmışlı, yetmişli yılların içi boş sloganlarıyla kimse yönlendiremez" dedi. Erdoğan, gençler üzerinde çok oyunlar oynandığını vurgulayarak "Bizim kuşak şiddete, nefrete bulaşmadan ayakta kalabilmek için çok ağır bedeller ödedi. O yılları şimdi hatırlamak bile istemiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber