Öksüz ve ailesinin telefon trafiği

Akıncı Üssü'nde yaşananların detaylarının anlatıldığı iddianamede, darbe girişimin en üst düzey sivil yöneticisi Adil Öksüz hakkındaki KOM Raporu'na da yer verildi.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 02 Nisan 2017 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öksüz ve ailesinin telefon trafiği

Rapora göre Öksüz ve birçok yakını örgüt dayanışması kapsamında Bank Asya'nın kurtarılması için yüksek miktarlarda para yatırdı. Rapora göre Öksüz'ün yakınlarının FETÖ'nün en üst düzey isimleriyle telefon irtibatları tespit edildi. Öksüz'ün kız kardeşi Azize Türk ve kayın biraderi Adli Sami Yıldırım'ın örgüt yöneticileriyle binlerce telefon irtibatı dikkat çekti. İddianamedeki rapora göre Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım'ın FETÖ'nün tepe yöneticilerinden Cemal Türk ile 4 kez, Mustafa Özcan ile 5 kez, Önder Aytaç ile 1 kez, kayınbiraderi Abdülhadi Yıldırım'ın FETÖ yöneticilerinden Cemal Türk ile 1 kez, Cevdet Türkyolu ile 2 kez, Kudret Ünal ile 1 kez, Mustafa Muhammed Günay ile 1 kez; diğer kayınbirader Yıldırım'ın FETÖ yöneticilerinden Ahmet Can ile 48 kez, Ahmet Kirmiç ile 51 kez, Ahmet Kurucan ile 1 kez, Ahmet Şahinalp ile 5 kez, Cemal Türk ile 15 kez, Cemal Uşak ile 13 kez, Cevdet Türkyolu ile 2 kez, Harun Tokak ile 30 kez, Hidayet Karaca ile 4 kez telefon irtibatı tespit edildi.

Raporda Öksüz'ün baldızı Emine Şennur Şen ile eşi Aynur Öksüz'ün de FETÖ'nün en üst düzey yöneticileriyle telefon irtibatları da yer aldı.

MUSA KESLER

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber