Vali yardımcısı kazada yaralandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Şubat 2007 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİLECİK'in Osmaneli İlçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazad, aralarında Uşak Vali Yardımcısı Harun Aksalman, aynı araçta bulunan DYP Uşak İl Başkanı Şefik Poyraz'ın da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Osmaneli İlçesindeki Dumlupınar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu önünde meydana geldi. İstanbul'dan Uşak'a gittiği belirtilen Vali Yardımcısı Harun Aksalman (42) yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelmekte olan Ömer Halil (33) yönetimindeki otomobille çarpıştı. Şerit ihlalinin neden olduğu kazada Vali Yardımcısı Harun Aksalman, aynı araçta bulunan DYP Uşak İl Başkanı Şefik Poyraz (34), Beşir Ünal (41), Mehmet Sıçraman (40) ile diğer araçtaki sürücü Ömer Halil, Veysel Akın (38) ve Ferhan Akın (23) yaralandılar.

Yaralı Vali Yardımcısı Harun Aksalman, DYP İl Başkanı Şefik Poyraz ile diğer 5 kişi ambulanslarla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aksalman ile Poyraz'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, durumları ağır olan Ömer Halil ve Ferhan Akın'ın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildikleri bildirildi.

Kazada yaralanan Uşak Vali Yardımcısı Harun Aksalman'ın izinli olduğu bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber