Kamu-Sen: Mesaiyi sabah namazına müteakip başlatalım

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Şubat 2007 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAMU-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, mesai saatlerinin sabah 07.00'ye çekilmek istenilmesini eleştirerek, ?Bakanlara başka bir teklif götürüyorum. Çok daha fazla çalışalım, çok daha verimli olalım, gelin mesai saatlerini sabah namazına müteakip başlatalım? dedi.

Karabük Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen Kamu-Sen'in bölge istişare toplantısına Bircan Akyıldız, Türk İmar Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Yerel Hizmetler Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve üyeler katıldı. Mesai saatlerinin saat 07.00'ye alınmasını önerilerini eleştiren Akyıldız, şöyle konuştu:

?Kamu çalışanlarının mesai saatleri çekilmeli mi çekilmemeli mi?, çekilse ne olur, çekilmezse ne olur? enerji tasarrufu sağlanır mı sağlanamaz mı? Tartışmaların özü yok, arkası yok, veri tabanı yok. Bugün bakanın biri çıkıyor, ?Mesai saatlerinin saat 07.00'ye çekilmesini vatandaşların yüzde 65'i kabul ediyor' diyor. Neyle ölçtün be adam, ne zaman yaptın kamuoyu araştırmasını. Evinde mi yaptın bu araştırmayı. Adamın aklına kötü şeyler geliyor.

Acaba Pazar gününü tatil olmaktan çıkartıp, mesai günü haline getirmek mi istiyorsunuz? Ya da şu Cumartesi-Pazarı, Perşembe-Cumaya mı dönüştürmek mi istiyorsunuz? diye sorasım geliyor. Başka şeyler geliyor aklıma. Buradan sayın bakanlara başka bir teklif götürüyorum. Çok daha fazla çalışalım, çok daha verimli olalım, gelin mesai saatlerini sabah namazına müteakip başlatalım.?

yaklaşan seçimlerde görmeyeceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber