EGO'dan Esenboğa Havalimanı'na otobüs seferi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2007 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarından itibaren Esenboğa Havalimanı'na otobüs seferleri düzenliyor. Her yarım saatte bir hareket edecek olan EGO otobüslerine, 2.5 YTL'lik özel bastırılmış biletlerle binilebilecek.

EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri, Ulaştırma Bakanlığının yayımladığı genelge kapsamında, EGO otobüslerinin Ankara-Esenboğa Havalimanı arasında sefer yapacağını belirtti.

Her yarım saatte bir düzenlenecek otobüslere, özel bastırılmış 2.5 YTL'lik biletlerle binilebileceğini kaydeden EGO yetkilileri, biletlerin EGO satış büfeleri, AŞTİ, Ankaray ve Havalimanındaki büfelerden temin edilebileceğini, 10 ve 20 binişlik biletlerle de iki kez basılarak yolculuk yapılabileceğini ifade etti. Başlangıçta 30 dakika süreyle hizmet verecek otobüslerin, ihtiyaç halinde değişebileceği de kaydedildi. Otobüslerin güzergah ve durakları şöyle belirlendi:

-Güzergah: Havaalanı (Esenboğa) - Havaalanı yolu - Dışkapı İrfan Baştuğ Caddesi - Samsun Devlet Yolu - İskitler Caddesi - Konya Yolu - AŞTİ - (Kavşaktan) İnönü Bulvarı - Bakanlıklar - Atatürk Bulvarı - Kızılay - Sıhhiye - Opera - Ulus - Çankırı Caddesi - Dışkapı İrfan Baştuğ Caddesi - Havaalanı yolu - Havaalanı.

-Duraklar: Havaalanı - Ülker Kavşağı - Pursaklar - Hasköy Dörtyol Kavşağı - Hasköy Yüncüler Durağı (Altınpark yanı) - Ulus - Bakanlıklar (Kızılay Kavşağı üstü) - İnönü Bulvarı Ulaştırma Bakanlığı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber