Vahşetin nedeni, üzerinden 5 YTL çıkması

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 09 Mart 2007 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'da 25 Ocak'ta kaybolan ve 5 Şubat günü cesedi bulunan taksici 60 yaşındaki Hasan Civlez'in katil zanlıları yakalandı. Civlez'i domuz bağıyla bağlayıp başını kesen ve derisini yüzen 2 zanlının, akaryakıt alması için para isteyince 20 YTL verdikleri taksicinin gasp sırasında cebinden sadece 5 YTL çıkmasına sinirlenerek bu vahşeti gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Taksi sürücüsü Hasan Civlez, 25 Ocak tarihinde Şarampol Caddesi üzerinde bulunan duraktan, otomobiline müşteri olarak binen 2 kişiyle birlikte ayrıldıktan sonra kaybolmuştu. Hasan Civlez'in taksisi, kaybolduktan 2 gün sonra Yeşilkaraman Köyü yakınlarında terk edilmiş halde bulunmuştu. Civlez'in cesedi ise 5 Şubat'ta Kurşunlu Köyü ormanlık alanda başı kesilmiş, yüz ve kafa derisi yüzülmüş ve domuz bağıyla bağlanmış halde bulunmuştu.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, korkunç cinayetin ardından geniş çaplı araştırma yaparak, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Araştırma sonunda Kurşunlu Köyü'nde oturan 20 yaşındaki Muharrem Gökçen ile aynı yaştaki arkadaşı Yasin Gülay, cinayet zanlısı olarak jandarma tarafından yakalandı. Zanlılar jandarmadaki ifadelerinde, cinayeti işlediklerini itiraf etti. 12 YTL karşılığında Bıçakçılar Çarşısı'ndan döner bıçağı aldıklarını ve gasp etmek için taksiye bindiklerini söyleyen zanlılar, olayı şöyle anlattı:

?Şarampol Caddesi'nde bulunan bir otel önünde bekleyen taksiye bindik ve Kurşunlu Köyü'ne gitmek istediğimizi söyledik. Sütçüler Caddesi üzerinde taksici bize mazotunun bitmek üzere olduğunu söyleyerek ?20 YTL verin mazot alalım' dedi. Biz de 20 YTL verdik ve mazot aldı. Sonra Kurşunlu Köyü'nde ormanlık alana gelince döner bıçağıyla tehdit edip parasını vermesini istedik. Ancak adamın üzerinden sadece 5 YTL çıktı. Biz de bağladıktan sonra boğazını kesip, takside içtiğimiz sigaraları adamın beresinin içine koyup yaktık ve kaçtık. Döner bıçağını ise bir çöp konteynerine attık.'' Gökçen ile Gülay, sorgularının ardından tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Muharrem Gökçen'in 2001 yılında babasının nikahsız eşini tabancayla öldürdüğü ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği de belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber