Hastaneye göreve giderken hastanelik oldular

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Mart 2007 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EDİRNE'de aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitiren sürücünün kullandığı otomobil, orta refuju aşarak karşı şeritten gelen başka bir otomobile çarptı. Kaza sonrası hurda yığınına dönen iki otomobilin içinde bulunan ikisi doktor 3 kişi yaralandı. Yaralılar Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında D 100 karayolu Tarım İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kantin işletmeciliği yapan Halil Çavuş, mesaisinin bitiminin ardından evine gitmek üzere 22 NC 359 plakalı otomobiliyle yola çıktı.

Ancak aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitiren Halil Çavuş, otomobiliyle karşı şeride geçerek, aynı hastanenin acil servisinde görevli olan ve nöbetini devralmaya giden pratisyen hekim Neslihan Gül Can yönetimindeki 34 AY 1693 plakalı otomobile çarptıktan sonra aydınlatma direğini devirerek durabildi. Kaza sonrası otomobillerin sürücüleri D.r Neslihan Gül Can ağır, kantinci Halil Cavuş ile Can'ın kullandığı otomobilde bulunan Dr. Süleyman Erdoğdu hafif yaralandı. Yaralılar, çalıştıkları hastanenin acil servisine kaldırıldı.

GÖREVE BEKLERKEN, AMBULANSTAN ÇIKARDILAR

Hastaneye nöbete gelmesi beklenen doktorlar Neslihan Gül Can ve Süleyman Erdoğdu ile kantin işletmecisi Halil Çavuş'u, ambulansın içinde yaralı olarak gören hastane çalışanları ise şok geçirdi. Hemen acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan Neslihan Gül Can'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza yerinde yıkılan elektrik direği ise paniğe yol açtı. Kıvılcımlar çıkartan elektrik tellerinin tamiratı için çağrılan TREDAŞ ekiplerinin geç gelmesi, polis ekiplerinin tepkisini çekti. Vatandaşlar ise çıplak elleriyle sarkan telleri havaya kaldırarak yolda bekleyen araçların geçmesini sağladı. Daha sonra olay yerine gelen TREDAŞ görevlileri enerjiyi kesti. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber