16 yaşındaki öğrenci, askere uyuşturucu satarken yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2007 19:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 16 yaşındaki bir öğrenci, ilçede vatani görevini yapan er S.A'ya uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalandı.

Doğubayazıt 1. Mekanize Tugay Komutanlığında vatani görevini yapan S.A, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, uyuşturucu madde kullandığını ve 16 yaşındaki S.S. isimli bir lise öğrencisinin kendisine uyuşturucu madde temin ettiğini belirtti.

Bunun üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, er S.A'ya seri numaraları alınmış 50 YTL vererek, S.S'yle irtibata geçmesini istedi.

İrtibata geçtiği S.S'den 20 gram toz esrar isteyen er S.A, askeri birliğin tel örgülerinin bulunduğu yeri de buluşma yeri olarak gösterdi.

İsmi açıklanmayan bir öğrenciyle beraber uyuşturucuyu teslim edeceği yere gelen S.S, parayı aldıktan sonra birliğin tel örgülerinden er S.A'ya okul kitabının arasındaki uyuşturucuyu verdiği sırada polisler tarafından gözaltına alındı.

S.S. ve yanındaki kişinin yapılan üst aramasında, önceden seri numaraları alınmış 50 YTL ile er S.A'ya verdiği 20 gram esrar bulundu.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber