Bakanlıklara öncelikli 10 projenizi gönderin talimatı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan'ın tüm bakanlardan 180 günlük eylem planı hazırlamaları ve önceliklerini belirlemelerine ilişkin talimatının ardından, hummalı bir çalışma başladı. Bakanlıkların eylem planları sayfalar dolusu olunca, sınırlama getirildi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Temmuz 2017 09:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakanlıklara öncelikli 10 projenizi gönderin talimatı

Bakanlıklar, geçen haftalarda hazırladıkları eylem planlarını Başbakanlığa gönderdi. Ancak bakanlıklardan gelen eylem planı ve projelerin sayısı beklenenin çok üstünde oldu. Bunlardan bir kısmının 180 günde tamamlanma sıkıntısı olduğu, bazılarının da vatandaşlara doğrudan ilgilendiren projeler olmadığı belirtildi.

ÖNCELİKLİ 10 PROJE BELİRLEYİP GÖNDERİN

180 günlük eylem planında önceliğin, kısa vadede çözüm getirilecek sorunlara ilişkin olması ve vatandaşın hayatında rahatlama sağlayacaklardan seçilmesi kararlaştırıldı. Başbakanlık müsteşarının yanı sıra tüm bakanlıkların müsteşarlarının katılımıyla yapılan birkaç toplantıdan sonra, bakanlıklara "Öncelikli 10 projenizi belirleyin ve bunları gönderin" talimatı verildi. Önümüzdeki hafta son şekli verilecek 180 günlük eylem planı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı son toplantıda şekillenecek. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle planlanan anma faaliyetlerinin ardından, 180 günlük eylem planını açıklayacak.

Nuray BABACAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber