Sıcaklıklar hafta ortasında normale dönecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2007 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Yağışla birlikte bugün ve yarın yurdun kuzey ve iç bölgelerinde azalacağı tahmin edilen hava sıcaklıklarının, hafta ortasından itibaren artarak mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

Meteoroloji'ye göre, bugün Karadeniz ile doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde devam edecek yağışların, yarın Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde görüleceği, yurdun iç ve batı kesimlerinin ise parçalı ve az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Çarşamba günü Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri ile Sivas ve Yozgat çevrelerinin yağışlı, iç ve batı bölgelerin az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur, bugün Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde, Salı ve Çarşamba günleri Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının bugün ve yarın yağışla birlikte yurdun kuzey ve iç bölgelerinde 2 ila 4 derece azalması, ancak hafta ortasından itibaren tekrar artarak mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber