Haciz getiren avukata meydan dayağı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2007 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KIRIKKALE Barosu avukatlarından Hasan Biçer, bir müvekkilinin alacağı nedeniyle haciz götürdüğü ekmek fırınında icra memurlarının kovulması üzerine, şikayet için gittiği Cumhuriyet Karakolu'ndan dönüşü sırasında fırıncı 4 kardeşin saldırısına uğrayarak dövüldü. Saldırgan kardeşlerden 2'si tutuklanırken, olay Kırıkkale Barosu tarafından kınandı.

Kırıkkale Barosu avukatlarından Hasan Biçer, şikayette bulunduğu Cumhuriyet Karakolu'ndan dönerken Ahmet K., İzzet K, Müslüm K. ve Mehmet K. kardeşlerin tekme tokat saldırısına uğradı. Yüzünde, gözünde ve göğsünde darp izleri bulunan Avukat Hasan Biçer, çevredekilerin ve polislerin yardımıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak yapılan tedavi sonrası taburcu edildi. Gözaltına alınan 4 zanlıdan İzzet ve Müslüm K. tutuklanarak Kırıkkale Cezaevi'ne gönderilirken, Ahmet ve Mehmet K. kardeşler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BARODAN KINAMA

Olay sonrası açıklama yapan Kırıkkale Barosu Başkanı Avukat Ethem Demirbaş, ?Baromuz avukatlarından Hasan Biçer, bir kısım kendini bilmez kişiler tarafından saldırıya uğrayarak dövülmüştür. Bu olayı baromuz yönetim kurulu ve tüm meslektaşlarımız adına kınıyoruz? dedi.

Kendisine yapılan saldırıyı kınayan Avukat Hasan Biçer de, ?Beklenmedik bir olay beni fazlası ile üzdü. Ben bir müvekkilimin alacağını tahsil etmek için katibimi işyerine göndermiştim. Dövülmesi üzerine karakola gittiğimde dışarıda bekleyen işyeri sahiplerinden 4 kişi beni de dövdü. Adalet önünde hesap verecekler? dedi.

İcraya konu alacağın 50 bin YTL olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber