O işadamı mülklerini FETÖ'cü avukata devretmiş!

FETÖ'nün firari savcısı Zekeriya Öz'ün tutuklu avukatı Tayfun Aktaş'a 24 dükkan devreden ünlü işadamı Osman Ağca'nın 2014 yılı içerisinde Şişli'deki bütün mal varlıklarını elden çıkardığı ortaya çıktı.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 05 Kasım 2017 07:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
O işadamı mülklerini FETÖ'cü avukata devretmiş!

İstanbul Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde bulunan 24 dükkanını Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'a devreden Yorum İnşaat sahibi Osman Ağca'nın diğer mülklerini değişik kişilere sattığı belirlendi. AKŞAM'ın ısrarlı aramalarına rağmen telefonlara çıkmayan Ağca'nın Şişli'deki satışını yaptığı mülklerin hepsini 17/25 Aralık sonrası yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

MİLYONLUK DAİRELER

Ağca'nın elden çıkardığı en değerli daireler ise İstanbul'un metrekare fiyatlarının en yüksek olduğu Nişantaşı'nda bulunuyor. Teşvikiye Mahallesi Büyük Çiftlik Sokak üzerinde bulunan ve tahmini fiyatlarının 1'er milyon dolar değerindeki 5 dairesi satış tarihleri de 17/25 Aralık sonrasına denk geliyor. Aktaş'ın milyon dolarlık daireleri değişik isimlere satış yapmış. Aktaş'ın satışını yaptığı 40'a yakın dükkan ve dairelerin tamamını 17/25 Aralık sonrası satması ise tapu memurlarının dikkatinden kaçmadı. Ağca'nın Şişli ilçesi üzerinde bulunan bütün mülklerini sattığı belirlendi. Şişli dışında bulunan mülklerini satış yapıp yapmadığı ise merak ediliyor.

17/25 ARALIK'TAN SONRA ZEK'İN KANKASI OLDU

Ağca'nın 17 Aralık kumpasında şüpheli olarak gözaltına alınıp bırakıldıktan sonra hem Zekeriya Öz hem de Fikret Seçen'le adeta 'kanka' olduğu ortaya çıkmıştı. Ağca bir müddet sonra Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'la birlikte hareket etmeye başladı. Öz'ün Dubai tatili faturaları için işadamı Ali Ağaoğlu'nun ofisine yapılan baskına Ağca da katıldı. Ağca'nın, FETÖ'nün firari savcısı Fikret Seçen'le ve Zekeriya Öz'le konuşması teknik takibe takılmıştı.

Ercan ÖZTÜRK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber